Musical ‘Over de brug’

Nadat de musical vastgelegd was in 2019 is hij 2 keer uitgesteld in verband met corona, maar nu komt Gospelkoor “Onze Opdracht” uit Dwingeloo op zondag 5 februari 2023 met deze prachtige en inspirerende musical naar de Ontmoetingskerk in Creil. Het koor is er weer in geslaagd een schitterende musical neer te zetten.

In de musical ‘Over de Brug’ nemen mensen van nu, een kijkje in het leven van David, de herdersjongen die koning werd. David maakte veel mee in zijn leven en veel gevoelens van hem worden herkend door mensen van nu. Het koor overbrugt in deze musical de tijd door zo nu en dan in gesprek te gaan met David. Wie komt kijken en luisteren zal zien en horen wat David heeft beleefd en het bijzondere is: we herkennen veel van deze gebeurtenissen. Wat kunnen wij eeuwen later hiervan leren? Welke gevoelens herkennen wij, waarmee zijn we het eens en waarmee oneens?

Nieuwsgierig geworden? Kom dan ook om deze musical mee te beleven. De rol van David wordt vertolkt door Auke Mennenga, die in eerdere musicals achtereenvolgens in de huis kroop van Jozef, het Levende Water en de Spiegel. ‘Over de Brug’ is een musical met een verrassend decor, dat meegaat in de tijd. De beamerbeelden, geprojecteerde teksten en lichteffecten versterken de boodschap in de zang, met Nederlandse teksten van het ongeveer 30 leden tellende koor. Het combo bestaat uit piano, slagwerk, gitaar, dwarsfluit en keyboard.

De uitvoering van ‘Over de Brug’ begint om 19.00 uur en duurt ruim een uur. Deze musical is zowel voor jong als oud. Kom over de brug en laat je verrassen. Iedereen is van harte welkom! Er is een collecte voor de onkosten van deze avond.