Afgelastingen en annuleringen vanwege het coronavirus

2020-03-13

Vanwege de aangescherpte voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus zijn tot nu toe verschillende activiteiten in Creil afgelast. Zo heeft de toneelvereniging haar beide voorstellingen geannuleerd, gaat de klusdag georganiseerd door Dorpsbelang Creil niet door, is de dorpsbibliotheek gesloten en zijn alle wedstrijden in het amateurvoetbal geannuleerd. Daarnaast heeft de Emmaüsparochie besloten om maatregelen te nemen omtrent de geplande kerkdiensten en de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente in de Ontmoetingskerk gaan niet door.

Ook de basisscholen nemen maatregelen en hebben verschillende activiteiten die gepland stonden voor de komende weken afgelast, zoals de open dag, de boomfeestdag en geplande excursies.

De algemene jaarvergadering van Dorpsbelang Creil ging afgelopen donderdag wel door, maar dat lijkt voorlopig de laatste openbare bijeenkomst te zijn geweest in ons dorp.

Houd de Facebookpagina van Creil Flevoland in de gaten voor het laatste nieuws. Deze berichten zijn ook te lezen zonder Facebook account op onze website via deze link!