Open Inloop Saalicon

Contactpersoon: Anja Menting 06-30993989

De open inloop is bedoeld om mensen elkaar te laten ontmoeten en te verbinden. Het is een plek in Het Saalicon waar iedereen welkom is. Bijna dagelijks is het mogelijk om mensen te ontmoeten en samen een kopje koffie of thee te drinken. Er staan altijd enthousiaste vrijwilligers voor u klaar om te helpen. Naast de koffie/thee momenten tijdens de open inloop worden er nog meer activiteiten georganiseerd.

Open inloop samen de dag door kan dagopvang aanbieden op maandag van 10.00-16.00 uur inclusief een warme maaltijd (kosten voor een hele dag zijn € 12,00). U kunt er ook voor kiezen om alleen bij de warme maaltijd aan te schuiven, de kosten hiervoor zijn € 9,00 inclusief een drankje. Graag wel even opgeven voor de warme maaltijd.
Met of zonder indicatie, iedereen is welkom. Ook fijn voor een dag rust voor de mantelzorger. Nieuwsgierig geworden? Kom gezellig kennis maken!

Een overzicht van de activiteiten:

Maandag

10.00-11.00 uur koffie en thee bij de open inloop
17.30-19.30 uur “Aan tafel”, elke tweede maandag van de maand

Woensdag

10.00-11.00 uur koffie en thee bij de open inloop
14.00-16.00 uur koersballen in de Binkel

Vrijdag

10.00-11.00 uur koffie en thee bij de open inloop

Zondag

15.00-16.30 uur koffie en thee bij de open inloop

Er worden nog veel meer wisselende activiteiten aangeboden. Houd voor het actuele aanbod de agenda op deze website en de informatieborden bij de ingangen van het dorp in de gaten.

Aan tafel
Een 3-gangen maaltijd gekookt door vrijwilligers. De kosten hiervoor zijn € 12 p.p. inclusief drinken. Opgeven hiervoor kan tot de zaterdag voor de 2e maandag van de maand tot 14.00 uur bij Anja.

Bridgecursus
Regelmatig worden er bridgecursussen gegeven op de maandagavond. Bel gerust voor informatie.

Wilt u ook komen helpen als vrijwilliger? Bel voor informatie.
Er is ruimte voor uitbreiding van activiteiten. Heeft u ideeën? In overleg is veel mogelijk, bel Anja. Met een breed aanbod van activiteiten hopen wij een brede categorie bezoekers te bereiken. Wilt u als vrijwillig(st)er meehelpen (bijvoorbeeld om koffie te schenken of te koken), bel dan bovengenoemd telefoonnummer of kom gezellig langs.

Het dorpsvisiemotto van Creil is gastvrij en ondernemend, daarom zijn ook mensen uit de buurdorpen van harte welkom. Tot ziens in Het Saalicon!

Vrijwilligers Open Inloop Het Saalicon