ANWB Automaatje

ANWB AutoMaatje start in Noordoostpolder!
Ben je minder mobiel en ben je voor vervoer afhankelijk van anderen? Blijf je daardoor vaker thuis, bijvoorbeeld voor een verjaardag, bezoek aan je zus? Dan is ANWB AutoMaatje misschien een oplossing voor jou. ANWB AutoMaatje richt zich op mensen die buiten de bestaande regelingen vallen. Vrijwilligers uit de buurt rijden je met hun eigen auto. Je hoeft geen lid te worden van ANWB.

Wij zijn nog op zoek naar chauffeurs en planners.
Carrefour start met ANWB AutoMaatje en daarvoor zoeken wij vrijwillige chauffeurs (met eigen auto) en planners/ matchmakers. Als vrijwillige chauffeur vervoer je met eigen auto minder mobiele plaatsgenoten naar hun bestemming, bijvoorbeeld naar het ziekenhuis, fysiotherapeut. Maar men kan ANWB AutoMaatje ook inschakelen om koffie te drinken in de stad of bezoek aan familie. Onderweg heb je een praatje en waar nodig bied je de helpende hand. Als planner of matchmaker verbind je de deelnemer aan een geschikte vrijwilliger. Je hebt met mensen te maken die je blij mag maken.
ANWB automaatje biedt mensen de gelegenheid weer deel te nemen aan het maatschappelijk leven.

Heb je interesse om gebruik te maken van ANWB AutoMaatje, wil je vrijwillige chauffeur of planner worden voor ANWB AutoMaatje of wil je eerst meer over weten?
t: 0527-63 00 00 e: automaatje@carrefour.nu w: www.carrefour.nu
Berry van Dam en Lucienne van den Hurk