Creil-Bant annuleert alle trainingen tot nader order

2020-03-15

Het coronavirus heeft Nederland in zijn greep en dat geldt ook voor de voetbalsport. In navolging van het advies van de KNVB hebben de besturen van SC Creil en SC Bant besloten om voorlopig alle trainingen te schrappen. Deze stap houdt in dat de trainingen in elk geval tot en met 31 maart komen te vervallen, dit geldt voor al onze senioren-, junioren- en pupillenteams.

Nadat eerder deze week de KNVB al een streep had gezet door het volledige wedstrijdprogramma voor de komende weken komt nu het voetbalseizoen dus helemaal tot stilstand.

We begrijpen dat het besluit om de trainingen te cancelen flink balen is voor iedereen die bij onze verenigingen en ons samenwerkingsverband betrokken is, zeker voor alle spelers en trainers. We zijn er ons ook van bewust dat het een drastische maatregel is, maar willen de bestrijding van het coronavirus niet in de weg staan en alle mogelijke risico’s op besmetting vermijden. Voor ons staat de gezondheid voorop, we vertrouwen erop dat iedereen hier begrip voor heeft.

We houden de adviezen van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en van de KNVB goed in de gaten, de maatregelen blijven gelden zolang dat nodig is. In die tijd vervallen behalve de trainingen ook alle andere activiteiten van zowel SC Creil als SC Bant. Zodra dit beleid weer versoepeld kan worden zullen wij dit uiteraard communiceren. 

Met sportieve groet,

De samenwerkende besturen van SC Bant en SC Creil