De avondvierdaagse is weer van start!

Maandagavond is de avondvierdaagse van start gegaan. 90 kinderen lopen dit jaar mee. Er worden weer 2 afstanden gelopen, de 5km en de 10km. De 5km startte maandag met het rondje Westerringweg, Noorderdwarspad en Noordermiddenweg. Dinsdag liepen ze een rondje Noordermeerweg, schapenpad, langs de dijk en natuurgebied Rotterdamse Hoek terug. De 10km is maandag begonnen met een rondje Schokland en vandaag liepen ze het rondje Noorderringweg, Weg van Ongenade, Polenweg en Wrakkenweg.

Morgen (woensdag) is een rustdag, ingepland om in te kunnen spelen op het weer mocht dat nodig zijn. Dat lijkt gelukkig niet nodig, dus iedereen krijgt een welverdiende dag rust.

Donderdag loopt de 5km een rondje op Schokland, de 10 km loopt Noordermiddenweg, Klutenweg, Weg van Ongenade, Noorderringweg en langs de Volkstuinen. Vrijdag loopt de 5km het Rondommetje, de 10 km sluit daar bij aan nadat ze een rondje Westerringweg, Noorderdwarspad en Noordermiddenweg hebben gelopen.

Rond 19.00/19.15u komen ze aan bij de school, waarna er nog een ereronde door het dorp wordt gelopen. Hierbij mogen ook leerlingen uit groep 1 en 2 aansluiten. De ronde eindigt bij de Toernooihal waar de medailles worden uitgereikt.