De organisatie van het Profytodsd Tulpenfestival treft voorbereidingen voor Tulpenfestival 2021

2020-11-23

Emmeloord – De organisatie hoopt dat het Profytodsd Tulpenfestival in 2021 kan plaatsvinden van 16 april t/m 9 mei 2021.

Onder leiding van de nieuwe voorzitter, Jan Menting, kijken de vrijwilligers naar de verschillende mogelijkheden zodat er op een verantwoorde manier van de Noordoostpolder genoten kan worden van de tulpenpracht.

Ook komend jaar zullen er weer verschillende routes worden uitgezet. Normaliter zijn er tijdens het Tulpenfestival volop activiteiten voor jong en oud. Op dit moment is het lastig om vooruit te kijken naar wat er in het voorjaar 2021 mogelijk is. Over de volledige invulling van het Tulpenfestival wordt daarom de komende maanden nagedacht.

De fotovelden op het Tulpenbelevingsveld aan het Creilerpad 14 zijn wel ingeplant. Als de tulpen volgend voorjaar in bloei staan, komen de mooie kunstwerken tevoorschijn. De tulpen zullen in de Noordoostpolder weer gaan zorgen voor een zee van kleur. Voor het jaar 2021 is gekozen voor het thema; Tulp-en-Zee.

Het Tulpenfestival is een evenement van StEP (Stichting Evenementen en Promotie Noordoostpolder). Houd t.z.t. hun website en social media in de gaten voor het laatste nieuws en bekendmaking van het programma.