Doe mee aan de gemeentelijke verkeersenquête

2019-12-16

Eens in de zoveel tijd maakt de gemeente een verkeers- en vervoersplan. Hierin staan maatregelen die de gemeente gaat nemen op het gebied van verkeer en vervoer. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld om knelpunten op te lossen. Om gevaarlijke situaties te voorkomen. Of om bepaalde manieren van vervoer, zoals de bus en de fiets, juist te stimuleren. De afgelopen jaren zijn er bijvoorbeeld meerdere rotondes gekomen in Emmeloord zodat het verkeer beter doorstroomt.

Heeft u ideeën over het verkeer of de wegen in uw omgeving? 
Of wilt u iets kwijt over het openbaar vervoer? Vul dan de verkeersenquête in via www.noordoostpolder.nl/enquete. Dit duurt slechts een paar minuten. We verwerken uw gegevens anoniem. U kunt de enquête tot 31 januari 2020 invullen.

Ideeën en meningen verwerken we in ons verkeers- en vervoersplan
Natuurlijk kunnen we niet alle wensen vervullen. Verkeersmaatregelen zijn meestal erg duur. Het is dus een kwestie van kiezen. Wat is dringend, wat is noodzakelijk, wat is wenselijk. We horen het graag van u. De gemeenteraad spreekt zich uiteindelijk uit over het plan.

Verkeersenquête en vragenlijst ‘Waar staat uw gemeente’ zijn niet hetzelfde
De komende tijd ontvangt een groep mensen in onze gemeente ook een enquête over ‘Waar staat uw gemeente’. Hierin staan ook een paar vragen over verkeer en vervoer. We wijzen u er op dat dit twee verschillende vragenlijsten zijn die voor verschillende doelen worden gebruikt.

Bron: Gemeente Noordoostpolder