Janneke Vermaas gestart als weddingplanner

2021-09-04

In mei 2021 is Janneke Vermaas haar eigen bedrijf ‘Magnolia weddingplanner’ gestart. Zij staat bruidsparen bij met raad en daad tijdens de voorbereidingen van en ook tijdens de bruiloft of bij een huwelijksjubileum.

Tegenwoordig hebben veel mensen het erg druk met werk en hun sociale leven. Een bruiloft organiseren doe je niet zomaar even naast al je dagelijkse bezigheden. Waar moet je beginnen? Wat is er allemaal mogelijk? De mooie plaatjes van Pinterest kan ik vertalen naar jullie eigen dag. Mijn motto is: ‘Samen zorgen we ervoor dat jullie onbezorgd kunnen genieten’.

Ik ondersteun bruidsparen met praktische tips en zaken waar jullie dat wensen. Je kan als bruidspaar kiezen voor een Planning en Adviesgesprek, zodat jullie met alle tips en tricks zelf jullie droomdag organiseren.

Als bruidspaar kan je er ook voor kiezen om alles zelf te organiseren en mij als professioneel ceremoniemeester in te huren. Zo kunnen de familie en vrienden ook volledig genieten van jullie mooiste dag.

Uiteraard wil ik ook met alle liefde alles voor jullie regelen en organiseren zodat jullie alleen hoeven te genieten van de voorbereiding en de dag zelf. Elke bruiloft is uniek en matwerk, afgestemd op jullie wensen.

Meer informatie:
www.magnoliaweddingplanner.nl
Instagram @magnolia.weddingplanner
Facebook magnolia-weddingplanner.