Klik & Tik cursus in het Saalicon

2021-10-01

Internetbankieren, inloggen met DigiD, een afspraak maken bij de gemeente, je pensioenoverzicht controleren, belastingaangifte doen, solliciteren of een CV maken. Steeds meer zaken worden via de computer op internet geregeld. Voor niet iedereen is het vanzelfsprekend om met de computer te werken. FlevoMeer Bibliotheek biedt u daarom de cursus Klik & Tik aan.

Tijdens de Klik & Tik cursus leert u stap voor stap hoe u met de muis werkt, klikken, slepen, scrollen enz. Ook leert u om op internet te gaan, hoe kunt zoeken en iets kunt kopen op internet.

De cursus bestaat uit acht lessen en wordt gegeven op de donderdagochtend van 09.30-10.30 uur. De cursusdata zijn: 7 oktober, 14 oktober, 21 oktober, 4 november, 11 november, 18 november, 2 december en 9 december.

De cursus is kosteloos en voor een kopje koffie/thee wordt gezorgd. De bibliotheek neemt voor de cursus laptops mee, maar u mag ook werken op uw eigen laptop.

Aanmelden voor de Klik & Tik cursus kan tot 6 oktober via onderstaand telefoonnummer, of aan de balie in de bibliotheek in Emmeloord.
FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, telefoonnummer 088 0080730.
E-mail: noordoostpolder@flevomeerbibliotheek.nl