Nieuwe eigenaar Spar

2021-08-27

Op 11 september 2002 startte het avontuur voor Hendrikus en Ida ten Napel in Creil. Ze gaan nu genieten van hun pensioen en wat meer vrije tijd. Harm Hendrik is ook al lange tijd een bekend gezicht in de winkel en ook hij heeft de keuze gemaakt om te stoppen en meer te genieten van wat vrije uren. Hendrikus en Ida blijven boven de winkel wonen.

Philip Roels neemt het stokje over en begint 23 september in een gloednieuwe winkel. De familie Roels woont al 15 jaar in Creil. Philip heeft gewerkt als filiaalmanager bij een grote supermarktketen, maar is daar vorig jaar om verschillende redenen mee gestopt. Deze nieuwe uitdaging kwam al gauw op zijn pad en is voor hem de kers op de taart.

Maandag 6 september wordt de winkel overgedragen en zal deze eerst 2 weken worden verbouwd. De planning is om donderdag 23 september weer open te gaan. De winkel wordt groter en de openingstijden worden uitgebreid van 8 tot 20 uur. Ook zal de winkel op (koop)zondag open zijn van 11 tot 17 uur. Spar Creil is via social media te volgen op Instagram onder de naam spar_creil.