Nieuwe locatie en nieuwe opzet Bloembollen Vakdagen Flevoland

De Bloembollen Vakdagen Flevoland zijn op 2, 3 en 4 februari 2023 bij Cyprian de Jong Bloembollen aan de Noordermeerweg 49, 8313 PW Rutten.

Op zaterdag 4 februari is er een speciale publieksdag en is de show voor iedereen vrij te bezoeken. Vorig jaar werd de vakshow voor het eerst bij een tulpenteler georganiseerd. Deze was alleen voor de tulpentelers zelf door de coronamaatregelen van toen. De organisatie was blij dat dit kon omdat in 2021 helemaal geen tulpenshow mogelijk was. De opzet van de Bloembollen Vakdagen Flevoland van vorig jaar, bij tulpenteler Van Meer in Creil, beviel de telers zo goed dat er in overleg met de sponsors voor is gekozen dit te blijven doen, afwisselend bij de telers op het bedrijf. De opzet van de show wordt ruimer en is een dag extra geopend voor iedereen.

Het doel van de Bloembollen Vakdagen Flevoland is niet veranderd: het laten zien van het sortiment van de tulpentelers in de Provincie Flevoland en het netwerken met collega’s en bedrijven die actief zijn in de bollensector. Met dit als uitgangspunt zijn de nieuwe Bloembollen Vakdagen Flevoland vormgegeven.

Op donderdag en vrijdag is de show voor vakgenoten en worden er verschillende prijzen uitgereikt. Op zaterdag is de show voor iedereen vrij te bezoeken. De organisatie kijkt er naar uit weer veel bezoekers te mogen ontvangen voor de bloemenshow en begroet u graag op 4 februari.

De Bloembollen Vakdagen Flevoland worden voor de negende keer georganiseerd.
Voor informatie: www.bloembollenvakdagenflevoland.nl.