VV Creil-Bant legt Henk Sleurink langer vast als hoofdtrainer

Het bestuur van VV Creil-Bant heeft Henk Sleurink gecontracteerd als hoofdtrainer voor het seizoen 2023-2024. Nadat de oefenmeester uit Ens halverwege dit seizoen al insprong als interim-trainer, hebben beide partijen besloten om de samenwerking voort te zetten.

Sleurink had bewust een sabbatical genomen na jarenlang trainer te zijn geweest bij onder andere SC Genemuiden JO19-1, SC Bant 1, Flevo Boys 2 en Tonego 1. Toen VV Creil-Bant in de winterstop met spoed op zoek was naar een interim-trainer om het seizoen af te maken, vond het bestuur de oefenmeester bereid om deze klus op te pakken. Al snel werd duidelijk dat de club – overtuigd van de capaciteiten van Sleurink – na dit seizoen graag verder wilde met de trainer. Het bestuur is dan ook verheugd te kunnen meedelen dat het erin is geslaagd Henk Sleurink ook voor komend seizoen vast te leggen.

‘VV Creil-Bant en Henk Sleurink passen goed bij elkaar. De visie en ambitie van club en trainer sluiten goed op elkaar aan en het bestuur ziet hem als de juiste trainer om bij de hoofdmacht van de vereniging voor de groep te staan’, zo stelt het clubbestuur.

Bron: De Noordoostpolder